Group Toolbar Menu

Forums » Roleplay » Forever Younger

Ellie Walker was a housewife and mother in her 40s until her husband left and her daughter Jane got off to college, so having no other options Ellie had to get a job, which wasn't as easy as she hoped. Being 41 and having not worked for 13 years. So she came up with a plan and with a little make over she lied about her age saying she was 25 and got hired as a assistent to a publisher right away, she moved to Brooklyn and became roomie with a 23 years old woman named Maddie, she then met a 25 year old guy named Liam and they started dating, now they have been on and off a couple of times, another important person in her life is her best friend a 25 year old woman named Rosie. Rosie and Ellie have that kind of friendship everyone is dreaming about. But! none of them knows that Ellie is not in her 20s. If that wasn't complicated enough Ellie has just become single - again, Liam and Ellie have broken up several times but this time Liam felt like Ellie didn't open up enough


Characters

giphy.gif
Ellie Walker


giphy.gif
Rosie Ophelia Wilson


giphy.gif
Liam Roberts

tumblr_o9gi87xl8t1uc6ucco4_500.gif
Maddie Vazquez

And of course Ellies daugther
giphy.gif
Jane(lle) Walker
Så er vi her igen! GNO på deres ynglings sted sammen med her bestie Rosie og hendes roomie Maddie det er åbenbart en af de bedste måder at slappe af når man er i 20erne, båt for Ellie er det nu alligevel svært at følge med når Rosie eller Maddie begynder at drikke lige der kan man godt se hun ikke er i 20erne længere! og hun er ret sikker på hendes tømmermænd er værre end hendes veninders, efter endnu en tur i baren efter shots sætter hun sig ned ved siden af Maddie og Rosie "This round is on me, b-yatches" hun hælder et par shots ned og kigger rundt for at se om der er andre hun kender, og det er der. Hendes eks Liam de har et on and off kind of realtionship og lige nu er de off, ikke fordi Ellie ønskede det båt fordi Liam ønskede hun skulle åbne sig mere over for ham og det turde hun bare ikke af frygt for at han fandt ud af sandheden, at hun ikke er attraktiv ung forlægger på 25 båt a former housewife på 41 der har en datter, ja det er faktisk for at kunne betale hendes datters college at hun løj som sin alder til at starte med ikke at hendes datter ved og det har hun bestemt ingen planer om at fortælle hende det! Og jo, vil da også gerne mere med Liam og hun havde tænkt på at fortælle ham sandheden båt hun er bange for hvordan han vil reagere og hun vil ikke miste ham i sit liv, det betyder han alligevel for meget til. Hun kigger på sine veninder "Should I go talk to him?"
Maddie er igen, igen på en GNO med hendes roomie og roomies bestie, de har et stamsted de tager til og får som regel ret mange shots, hun jubler da Ellie kommer ned til dem med flere shots "Wuuuhhhuu!" hun kigger over på Rosie og siger halvstiv "How do you become so pretty, Chesty?!" mens hun venter på et svar ser hun Ellies blik mod baren og der får hun også øje på ham - Liam, Ellies wåtever they are... Og med det samme tager hun et shotglas op foran ansigtet "Shhh! I'm hiding" og jo, Maddie er allerede halv stiv hvilket på en måde er rekord så tidligt båt der er også noget andet hun vil ikke blandes (mere) ind i hendes roomies lovelife, hun kan alligevel aldrig finde ud af om de er sammen eller ej og hendes forhold til Liam er lige nu ret awkward, efter de dårligt kunne sige hej til hinanden uden en meget underlig stemning når de mødes, det hjalp nok heller ikke på det at Maddie sidste gang de mødtes i en butik prøvede at gemme sig og i stedet væltede en masse dåser med hundemad så hun på den måde i stedet fik gjort mere opmærksom på sig selv. Da Ellie spørger om hun burde gå over til med Liam åbner Maddie munden båt lukker den igen og bliver udsædvanligt stille, hun burde nok sige noget båt på den anden side kan hun ikke lade være med at tænke på det nok var bedre for alle hvis de droppede deres forhold
Efter endnu en vellykket dag på arbejdet er gjort, fik hun endelig tid til endnu en Girls Night Out med hendes BFF of all time Ellie og hendes ret søde roomie Maddie som hun elsker at bruge tid med. Hvis der er en person der ren faktisk kan følge med i hendes tempo så er det hende selvom hun bliver fuld ret så hurtigt, og well til tider når Ellie går helt i hendes Liam mode får hun bare lyst til at drikke nogle flere shots. Hun ser bare på Maddie da hun kommer med hendes spørgsmål til hende hvor hun griner en anelse "Well i guess i was just lucky with my parents genes, but you are quite pretty yourself Maddie" hendes blik bliver dog ført mod Ellie da hun så også får spottet Liam, er der ikke en eneste sted i den her by at de kan undgå ham? hun har slet ikke noget i mod ham men den her on off relationship er bare alt for forvirrende, plus da Maddie gemmer sig griner hun en anelse hvor hun bare tager en shot tequila "You know it is an girls night out, but if you really want to talk to him go for it, but you better double up on those god damn shots woman! just so i can get up to speed with this one" hvor hun ser på Maddie der gemmer sig hvor hun griner en anelse "You are one little chicken, i don't think you hiding is going to help, just ignore his presence if you are so shy" hvor hun smiler let og får bestilt sig en ret stærk drink da hun skal være fuld.

tumblr_nm3y3uC30s1tvelxmo2_500-1-1448464655.gif?quality=.8&height=281&width=500.gif
Endnu en aften hvor han har valgt at tage på den nærmeste bar for at dumle hans noget broken heart. Han prøver virkelig i alt hans magt ikke at tage kontakt til Ellie fordi han bare er well skuffet over hun ikke tør at åbne op til ham omkring hendes liv. Hun har jo fortalt alt til hende, vist op til flere gange hvor meget han elsker hende men det er bare ikke nok. Han bestilte sig bare en glas whiskey plus en øl som han stod i baren og nød hvor han hørte nogle velkendte steder i baren, hvor hans blik blev dirigeret mod stemmerne. Selvfølgelig er Ellie her med hendes bedste veninde Rosie, og hendes roomie som endnu engang gemmer sig, hvor han ryster en gang på hovedet. Han har ikke overskud til alle hans problemer her til aften da han skulle mødes med hans stedbror og hvad lyder til hans nye kæreste hvis de vælger at dukke op. Han fokusere endeligt bare på at drikke hans øl som hurtigt går over i whiskey for han kan godt mærke han har brug for noget stærkere hvis han ikke skal give efter hans lyst til at tale med Ellie.
tenor.gif?itemid=5738802.gif
Der er nok ingen af Serxhios nærmeste der havde forventet at se ham i New Yorks gader inden for den nærmeste fremtid, alligevel er han her, som var han en ganske almindelig college-studerende på besøg derhjemme. Bortset fra, der er ikke meget hjem over familien Roberts. På ingen måde føler Serxhio nogen form for tæt bånd med familien, og slet ikke med stedbroderen Liam. De har på ingen måde ting til fælles, som er værd at knytte bånd over. Mest fordi Serxhio ikke ser nogen mening i at stifte tætte bekendtskaber med folk, medmindre der er noget mere i det, såsom magt og penge, og en hvis form for adrenalin. Og hvad han ved af, eller af hvad han har orket at finde ud af, om den kære broder lort, ligger der ikke ret meget i det. Ikke for Serxhios smag. Men nu står han her alligevel. Han fugter læberne en smule og ser sig omkring, før han stopper hænderne i lommerne og træder op foran Liam der allerede er godt igang med sin whiskey. Et lille hånende grin er til at tyde fra hans ansigtsudtryk, til trods for den høje lyd af stemmer blandet med musik.
DeficientJealousAnchovy-max-1mb.gif"Brother dear, fancy seeing you here." Det flabede, prikkende lille smirk kan anes i mundvigen på ham, mens han ser sin kære broder an. Det er længe siden de har set hinanden, så der er vel ikke noget som en familie-reunion. Dog er der ikke helt samme idé om, hvor tætte disse to brødre egentlig er. Der har vel været lidt af et love/hate forhold mellem dem, specielt når der går hen og bliver konkurrence præget. Kort lader han blikket flakke omkring sig, for at spotte sin kæreste Janelle, men han mistede hende lidt på vej derind. Det gør ham egentlig ikke noget, for han havde egentlig regnet med en guys' night, hvor han skulle catch up med sin brormand, men Janelle insisterede nærmest på at skulle med... Af hvad han forstod. Det kunne også være han var forkert på den.
Hun havde måske ikke helt planlagt at komme hjem til New York henover ferien, men nu når hun ikke har set hendes elskede mor længe og plus så skulle Serxhio se hans stedbror så hun den oplagte mulighed for at svinge hjemover.68747470733a2f2f36382e6d656469612e74756d626c722e636f6d2f37643634383839643266643532636130633731343065376139356339366437612f74756d626c725f6f61337464634e70316d3175766f3961626f315f3235302e676966?s=fit&h=360&w=360&q=80.gif Hun havde ikke helt planlagt at skulle tage ud i aften heller, men hun valgte det alligevel fordi hendes mor vidst skulle være ude i aften, plus så er Serxhio ved at mødes med hans bror, så hun så muligheden for at slå to fluer med et smæk. Hun gik bare roligt hen mod den bar som de burde være på, siden hun på en måde blev væk fra Serxhio, total typisk. Hun kiggede sig kort omkring hvor hun allerede hurtigt spotter de er ved baren hvor hun træder roligt hen mod dem "Nice job asshat, lucky i am firmiliar with New York or we would have worse issues than this" hvis der er noget der kan pisse hende grænseløst af så er det når folk hun går med pludselig er væk, for tænkt hvis hun var i en eller andet fremmed by og hendes telefon ingen strøm havde så ville det havde været en katastrofe. Hun ser bare mod bartenderen hvor hun er ret hurtig til at bestille sig en drink hvor hun ser mod Liam roligt med et smil "You must be the stepbrother i heard about Liam correct? I am Janelle nice to meet you" hvis der er noget hendes mor har lært hende så er det høflighed og manér selvom hun kan være flabbet i ny or næ.
Ellie kan ikke rigtig gøre andet end grine lidt over Maddie som om det shotglas skjuler hende, hun kigger på Rosie "Okay, I'm going to get another round, but then the next one is on you" hun griner lidt og kigger over på Maddie og tilbage på Rosie "Good luck with her..." det bestemt ikke ondt ment hvilket man også kan se på hende, båt selvom Maddie kan keep up with Rosie så bliver hun altid så hurtigt stiv at det er helt utroligt, hun bevæger sig op mod baren for Ellie har da også en bagtanke med at gå i baren så kan hun nemlig om ikke andet prøve at få snakket med Liam og måske endda alene, hvis han da ellers gider at snakke med hende efter endnu en af deres break ups, hun kommer op i baren og kigger på bartenderen som hun ved er en af Maddies venner og får bestilt another round til hende og hendes b-yatches, mens hun venter maser hun sig over mod Liam hun kommer endelig over til ham og kigger op på ham "Hey... Can we..." først der opdager hun at han ikke er alene båt at der også er en anden really handsome looking guy der, mon det er den stepbrother Liam told her about hun når lige at række hånden ud mod ham og åbner munden og skal til at introducere sig da hun bliver afbrudt af en meget, meget velkendt stemme der er ret utilfreds og som bestemt ikke burde være her nu! Med det samme bliver Ellies ansigtsudtryk lettere panisk, fuck, fuck og endnu en gang fuck! og med det samme dukker hendes datter Janelle op, fuck det her havde hun så lidt brug for, og da specielt ikke nu! hvordan skal hun forklare til Liam at hun har en datter og ikke er 25? eller næsten værre hvordan skal hun forklare sin datter at hun lever et dobbeltliv både som 25 og 41 årig for at betale for hendes college?

giphy.gif
Philip gider normalt ikke at spendere sin tid på lumske barer som disse. Ikke at denne bar er lumsk overhovedet, men i hans optik er alle barer nærmest decideret ulækre og fyldt med drankere eller underaged teenagere som burde fokusere på deres skole. Ikke at han var bedre eksempel selv, da han var omkring de 19-20 år, men det er jo fortid. Alligevel finder han sig selv på denne bar, da han i dette tilfælde føler sig en smule nede, beskidt, og på niveau med resten af denne slum, så en bar var hvad der skulle til for ham. Åbenbart. Et suk forlader højt hans læber idet han bunder sin whiskey. I et kort stykke tid har han siddet og betragtet den unge, alt for berusede, pige et stykke fra sig, som forsøge at finde gemmested bag et shotglas, han genkender derefter hende der rejser sig og går op mod baren. Ellie... Han hæver det ene øjenbryn og betragter hende en smule, som hun går op mod baren i et alt for stramt sæt, som var hun i 20'erne - eller forsøgte - hvortil det går op for ham, hvad deres sidste møde indebar. Tavst lader han blot blikket følge hende, mens hun bestiller, og opdager med det samme den situation hun er ved at bevæge sig over mod. Ikke at han kender nogle af de folk, men der var tydeligvis flere end hvad hun regnede med, taget hendes kropsprog i betragtning.
Normalt plejer Philip ikk at være god med menneskelige interaktione - men det er aller mest, hvis det er ham selv. Med andre, har han lært sig selv, at gå meget op i kropssprog osv. Som sælger er det en vigtig del i vejen til succes, at kunne læse mennesker, dermed kropssprog. Whiskeyglasset stiller han fra sig, og skubber sig derefter hurtigt væk fra barstolen med et fast og målbevidst blik rettet mod Ellie. Før hun når at gå nærmere, griber han hurtigt om hende og trækker hende væk til en dans. Kort ser han tilbage mod de andre, for især at sende et territorielt blik mod ham den unge [Liam], da han genkender hans ansigt. Hvis han husker nogenlunde rigtigt, var det en Ellie skulle mødes med sidst han stødte på hende. Desuden har Philip fået lidt at drikke, så det løsner da lidt op i ham allerede. Ikke at han på nogen måde har følelser for Ellie længere, men han føler alligevel, at han måtte træde ind.

tumblr_p0zufi5WOB1w6vs6co2_540.gif
GIF til lige at demonstrere hvor smooth han er i sine bevægelser.
En let himlen med øjnene er at spotte ganske kort, "Lucky me" mumler han ganske lavt for sig selv, før han vender blikket mod Janelle med et lille smil. Hvis han skulle være helt ærlig, havde han lidt håbet på en aften med sin kære broder uden påhæng. Jovist, jovist, han holder da af tøsen.. agtigt, eller hun er i hvert fald hot, men lidt clingy efter hans mening. Lidt tidligt at synes det i et forhold, men Serxhio tænker lidt anderledes. Der er noget spændende ved at date forskellige tøser. Man får indblik i så mange flere ting, så man kan vel sige det er en form for research han har gang i. Det lille smil former sig og bliver breder hos ham mens han ser på Janelle, mest for at give udtryk for en glæde han skal forstille sig at have ved hendes tilstedeværelse. tumblr_inline_p7o5ccM3ge1rsr6k7_250.gif"Apologies, love, don’t go crook on me. I was so eager for a coldie, I couldn't help myself." den australske accent lægger sig tykt i hans sætning, når han taler. Det er ikke hver gang han taler det er lige tydeligt, men engang imellem er det meget kraftigt, som i denne. Han nikker mod bartenderen og får sig hurtigt en øl, for lige at understrege den øl han havde set frem til. Serxhios blik glider kort over menneskemængden, for lige at danne sig et overblik, da han får øje på en tøs der ser over mod ham. I det dæmpede lys er det svært at dømme alderen, men muligvis nogenlunde samme alder som ham. Ikke at nogen aner hvor gammel han er, for et udtaler han sig aldrig om, men stadig. Uden at sige noget, sender han hende diskret et halvflirtende blik, som i at han har set hun ser over mod dem, hvorefter han vender tilbage til sin kæreste, Janelle.
"Ah, yes. My dear brother, Liam." siger han så og nikker over mod Liam før Liam selv når at bekræfte Janelle i, at det er ham.
Rosie Ophelia Wilson wrote:

Det har været meget op og ned med Alex det seneste lange stykke tid. Endelig har han fået konstateret PTSD, hvilket måske ikke er faldet i voldsom god jord hos Maddie, men det er også forholdsvist nyt. Dog kan man da sige, at det er bedre at vide, hvad det rent faktisk er, end at gå i det uvisse. I aften er en god aften, though. Han mærker ikke det store, han har det faktisk ganske fint, hvilket også er derfor han har sneget sig ud. Planen var at mødes med Liam her senere, men han kunne da godt lige svinge forbi tøserne først. Desuden, hvis han kender sin søster ret, så er hun allerede godt kørende, så hun ville - med krydsede fingre - nok ikke lægge mærke til, at han ikke burde være hjemme og slappe af, og ikke socialisere for meget, i tilfælde af hvem ved hvad. Her på det seneste har der været meget diskussion om, hvor meget han kunne holde til, da han af og til får anfald og episoder, som kan være meget voldsomme. Selv de mindste ting kan trigger... Men når man føler man har det godt, glemmer man ofte, hvordan det er, når det er rigtig skidt, og man ignorerer det fact, at der kan være en risiko for det lige pludselig - Så derfor er han her.
Han står lidt på afstand og betragter Dum 1, 2 og 3 foran sig, til Ellie forsvinder op mod baren. Han træder længere frem og ryster på hovedet over Maddies opførsel, og læner sig så ind på siden af Rosie, så hans hoved er lige ved siden af hendes.
tumblr_inline_pla20pJHRt1qlt39u_400.gif"Maddie pretty? Agree to disagree I guess." Siger han roligt og sætter sig hurtigt og friskt ved siden af Rosie.
"But Maddie's right though. You look stunning." Alex sender et kort lille blink med et kækt smil, før han sætter sig ordenligt til rette.
Serxhio, Janelle, Ellie & some random ass dude wrote:

Han står lidt i hans egen verden og kigger mod Ellie da han høre en ellers så velkendt stemme. Serxhio, hans stedbror som han endeligt har en love/hate forhold til hvor han ser med et halv falsk smil for glad er han ikke ligefrem pt "Fancy seeing me here, it was what we had planned brother" dog bliver han brudt i at sige meget mere da han høre en eller anden tøs stemme der skælder Serxhio ud for at skride fra hende, som han gætter er Janelle. tumblr_nmk20dnwh21uoetrwo2_250.gif?itok=C9mZzZP7&mtime=1471351451.gif Ærligt forstår han godt hun blev sur, for altså han har det fandme på samme måde plus så ser det ud til på Serxhio at han endelig ikke ønskede hun var her i aften, så hvorfor siger han det ikke bare som det var i stedet? der er de vel alligevel forskellige. Han smiler bare roligt til Janelle med et smil "Yeah I'm Liam, nice to meet you as well Janelle" hvor han tager en tår af hans whiskey, da han høre Ellie's stemme og det lød til at hun ville snakke med ham, måske har hun endelig tænkt sig at åbne op men dog nåede han ingengang at svare før en eller anden spade hiver hende væk og ud til en dans, hvor han godt kan se manden har en eller andet terriorisk blik mod ham, hvilket allerede irritere ham grænseløst. Han kan dog godt mærke en form af jalousi og vrede brede sig for det burde være ham Ellie står med og ikke den der ældre rich idiot, der er total malplaceret på stedet. Han ser bare på hans bror kort "I am definally gonna need something stronger than this" endeligt venter han også påen anden end Serxhio, han ventede også på hans kammerat Alex. En ret cool fyr, men han har vel hans problemer efter hans tid i militæret. Han nåede at spotte ham, men han kan se han gik mod hans twin som han godt ved er mega ræd for ham, så han giver dem lidt space mens han får catch up med han stedbror.
Maddie & Alex wrote:

Hun sidder endeligt bare ved baren og får drukket en par shots, og hun ved ikke hvad. For altså Maddie er i hvertfald i hendes egen verden, for hvem prøver da at gemme sig for en gut bag en shotglas? hvis man ikke kendte Maddie ville man tro det er fordi hun er vild med ham or something, men she knows that is far from the case. UnlawfulBadAddax-size_restricted.gif Hendes fokus bliver dog rykket, men hun får da lidt af en chok da Alex's ansigt popper op ved siden af hende "Jesus fucking christ! Alex have you learned not to sneak up like that on a drunk person" hvor hun griner en anelse efter, for altså han er da en ret flink person, dog kan hun da også se lighederne mellem ham og så Maddie. Hun ser dog roligt på ham hvor hun rækker en shot mod ham "Well she is your sister, and well i guess we can disagree on it. But thanks for the compliment, but if you know if you don't think Maddie is pretty it means you don't like your own looks" de to er jo twins i sidste ende, så hun har da intet i mod at komme med en enkelt drillende kommentar mod Alex bare for at forsvare Maddie for altså hun er en smuk kvinde, og Alex er da også pæn på hans egen måde.
Serxhio, Liam, Ellie & an unknown dude wrote:

Hun ser endelig ret venligt på Liam men ærligt siger hun ikke mere til ham da hun høre Serxhio's latterlige undskyldning, like come on. Hvis han ikke ville have hun skulle tage med kunne han forhelvede bare havde sagt noget i stedet for at det var på grund af alkoholens skyld. Hun ruller bare kort med øjnene tumblr_ospez5jsJ31reqk6jo2_r1_250.gif for altså hun kan da også tell hans smil var bare for at tilfredstille hende, hun er altså ikke så dum som hun ser ud. Derfor ser hun også bare irriteret på Serxhio "Worse excuse ever, next time just say the truth that you just wanted a guys night with your brother, i know when i am not wanted" hvor hun så ser undskyldende mod Liam "Well i better get going, maybe we can talk some more some other time" hvor hun tager hendes drinks for at finde et sted i baren hun kan være for sig selv, for altså hun har aldrig haft noget i mod at drikke for sig selv. I mens hun finder sig et sted at sidde opdager hun hendes mor, som hun kunne gå hen at sige hej til, indtil hun spotter at hun danser med en eller anden gut så det vil hun heller ikke forstyrre. Så vil hun sgu hellere holde hendes egen fest og muligvis skrive til hendes bedste veninde og høre om hun vil have en drink med hende, eller bare lade hendes blik køre rundt på de forskellige folk i baren, der er i hvertfald mange muligheder for at hun kan få sig en god aften.

Serxhio lader blikket hvile på sin broders kønne ansigt, som nærmest skriger efter at få plantet en knytnæve i sig. Fristelsen er der, men Serxhio behersker sig. En kunst han gennem årene forsøger i at mestre er beherskelse af temperament, såvel som at læse hvad folk ønsker for en tilfredsstillende oplevelse i hans selskab. Selv har han svært ved at relatere til mange af de følelser som det gennemsnitlige almindelige menneske går og har omkring folk, da han selv ikke gør meget i det. Det er blot ganske få følelser giver ham en form for velbehag. Vejen til et varieret mønster til denne form for følelse han ønsker, kan dog kræve, at han sætter sig ind i andre menneskers sted og imitere dem og deres opførsler. Skulle der være en tvivl, har Serxhio altid haft sociopatiske tendenser, men fordi han har været ualmindeligt god til at tilpasse sig, har der ikke været nogle synlige tegn for andre, og slet ikke nogle i hans familie, da han oftest forsøger at holde sig for sig selv, og ganske privat, når det kommer til følelser. På en eller anden måde, har han været umådeligt god til, at få ført opmærksomheden over på andre ting, før der overhovedet var nogle som helst tegn på, at hans følelser ville komme på tale. Det kække smil breder sig, da Liam peger ud, at det rent faktisk var meningen de skulle mødes.

tumblr_pire60g2QS1u8aa81o4_540.gif

”Well, you’ll never know. I find it a pleasant surprise you took some time out of your precious calendar for your very own brother.” Han siger det med et blidt skuldertræk, men distraheres en anelse af det fjerne blik Liam laver efter noget bag ham. Øjenbrynet hæver sig en anelse idet han ser tilbage, og får øje på Hot Mama bagved, som trækkes væk af Prince Charming. Grineren. Han vender blikket tilbage, og kommer så i tanke om, at Janelle var der. Fuck, nå ja, hun har sgu da også følelser. Det irriterede blik er tydeligt rettet mod ham, og umiddelbart forstår Serxhio ikke, hvorfor hun er irriteret, men han må vel handle ud fra det.
”I’m sorry, dear,” han rækker ud efter hende. Hånden snitter hende blidt, før hun når at gå. Hurtigt render han efter hende, og lægger armen blidt om hende. Ansigtet nærmer han hendes ansigt, for at placere et lille kys. Da hun fortsætter og sætter sig, står Serxhio og ser lidt efter hende. Det er først da hun endelig har sat sig og trækker mobilen frem, at han nærmer sig endnu engang.
”I’m a jerk, Jane, I shouldn’t have… “ han trækker sig ind og spærrer for hende, så hun ikke bare kan gå væk uden lige, og holder om hende mens han ser på hende med de mørkebrune dybe øjne.

tumblr_pj4d5lklvq1r3v7t2o4_540.gif

”It's a human error, it's just.. T'was my brother, and I was nervous. I tried to play it cool, but all I did was being a jerk to you, and that was not okay. And of course I want you there, I wouldn't want a night without you, my love.” Den australske accent træder endnu engang igennem idet han taler, specielt når han siger meget på en gang. Serxhio lader blikket og sine ord spille på følelser, mens han står overfor hende. De er vel trods alt kærester, så helt kold kan hun vel ikke være overfor ham. Han tilter hovedet lidt på skrå.
”You have my deepest apologies, love.”




Sorry, det blev lige lidt langt, men der var lige nogle ting jeg ville have med. Og så skred Janelle bare før Serxhio kunne nå at gøre noget, man! HAHA
Rosie wrote:


Alex har måske, måske ikke allerede fået en øl eller fem, før han overhovedet ramte baren. Han er egentlig afsted med et par kammerater, men han skred hurtigt fra dem, fordi han skulle mødes med Liam her senere, og nu er han her. Tilfældigvis. Han planter sin røv i sædet ved siden af Rosie, mens han får bestilt sig endnu en øl. Da Rosie begynder at sige ham imod laver han blot et lille skuldertræk, ”Well, you could say I’ve got the handsome genes.” griner han og tager så imod øllen fra baren. Han har allerede sit kort på open tab, så han ikke behøver at skulle trække kortet frem hver gang.
tumblr_pdu4pimkWW1wlksnzo2_r1_540.gif

”It’s not like we look alike anyway” Han spreder armene en smule for at gøre opmærksom på sig selv, hvorefter han ser over mod Maddie, som teer sig som en lille idiot. Et let grin lyder fra ham.
”But you are still… So very beautiful.” han læner sig lidt ind over bardisken og nærmer sig Rosie en anelse, men uden at komme alt for tæt. Ikke at Alex har nogle bagtanker, generelt når han har drukket, har han en tendens til at blive lidt nærgående, og kan til tider være voldsomt flirtende og intimiderende…for nogle.
Philip di Staulo wrote:

Ellie når dårligt at tænke wåt der sker før hun befinder sig på dansegulvet med sin eks mand Phillip og selvom de ikke har nogen følelser for hinanden længere er hun alligevel glad for hans timing den her gang for this was a close call det var lige før hendes dobbeltliv var blevet afsløret og så af hendes egen datter! Hun indrømmer gerne hun fik lidt sved på panden da hun hørte Janelles stemme, hun kigger op på ham mens de danser "Thank you so much" siger hun med et ansigtsudtryk der viser hun mener det, hun smiler op til ham og fortsætter så "A couple of seconds more and I was caught in my lies" for some reason ligger hun hovedet på brystet af Philip mens hun kigger over mod baren og hun kan ikke undgå at se Liam kigger over mod dem og hun får det lidt dårligt med det hele båt right now er det her det bedste, hun vil egentlig bare have snakket med Liam for at få løst nogen ting og måske kun måske prøve at være lidt mere åben overfor ham båt at hendes datter er her var noget en overraskelse og endnu mere at hun er sammen med en fyr som Serxhio der bestemt ikke virker som det bedste selskab for hendes datter, hun får øje på Janelle et andet sted i baren og vinker til hende for hun vil føle sig som en dårlig mor hvis hun bare ignorerede sin datter for hun har gjort et stort arbejde ud at opdrage hende til at være høflig så vil hun føle det lidt dobbeltmoralsk hvis ikke hun selv var det

giphy.gif
Brother dear og Rosie wrote:

Maddie bliver bare mere og mere stiv, sure hun kan følge med Rosie båt hun bliver altid mere stiv overraskende nok har hun ikke særligt slemme tømmermænd, hun bliver træt af at sidde med det tomme shot glas for at gemme sig for Liam, det er trods alt lidt fjollet... Det skal jo være fyldt før hun kan gemme sig... Hun skal til at rejse sig for at få det fyldt op da hun opdager noget der ligner hendes bror pludselig er her, hun er dog ikke helt sikker på at det er ham mostly cuz det hele er lettere tåget og der er flere af ham, hun kigger over på Rosie og med et smile siger hun "He's right, I'm gonna call you beautiful, beautiful, b-e-autiful" Når Maddie bliver godt stiv begynder hun som regel at synge og noget de færreste ved om Maddie er at hun rent faktisk kan synge... Måske bare ikke lige når hun er fuld, indrømmet det lyder da bedre end hvis hun ikke kunne synge båt om det lyder godt lige nu er så en helt anden sag... I dag synes det er passende at synge lidt af en sang af en af hendes veninder Ciara Marie Gomez hun kaster det tomme shotglas på gulvet og kigger så op på fyren (Alex) og hvis man var i tvivl om at hun var fuld så er man det ikke længere "You know, if you were a little uglier you would look just like my little brother Alex" I deres forhold er det ikke unormalt at de sviner hinanden lidt til, cuz hey! de er søskende og jo selvom de er twins er Maddie trods alt nogen minutter ældre og det er vigtigt at fremhæve...
Ellie Walker wrote:

431W.gif

Philip ser væk fra den unge fyr som et par gange har skænket dem et blik, og sænker blikket ned mod Ellie, som han har i sine arme.
"I couldn't watch that awful upcoming situation with a good conscience, dear." svarer han roligt til hendes tak. Det blide blik hviler på hende, mens en medynk for hendes situation spreder sig hos ham. Philip har ikke fået den fulde forklaring på situationen hun står i, men det gør nærmest ondt at se på, ja det er jo nærmest sørgerligt i hans optik, at hun føler et behov. Mon det er en form for midtvejskrise der har taget overhånd? Ligegyldigt hvad, var det et skrækkeligt syn han ville være vidne til, hvis han ikke trådte ind. Hvilke konsekvenser det bragte efterfølgende, måtte han jo så tage med, eller skride fra. Da hun hviler sit hoved på hans bryst ser han endnu engang op, for at danne sig et overblik over, hvor de bekendte ansigter har bevæget sig hen. Øjnene kniber sig dog lidt sammen, da en ung pige vinker over i retning af dem. Så vidt han husker, var det hende, som stod ovre hos de to fyre. Dog mærkes det som om, der er noget andet genkendeligt over hende. Hele hendes kropsholdning, de små gestuser. Det går så op for ham, at han har kigget meget over i den retning lige pludselig, så han skynder sig pludselig at se væk igen.
"However, would you mind elaborating just a tiny bit of those so-called lies?" Der er stadig en ganske rolig tone i hans stemme, men med et strejf af en klassisk, lettere overlegenhed, som altid ligger i Philips stemme, efter han gik hen og fik succes.
Maddie Vazquez wrote:

tumblr_o3eum9JJv71tenlzbo1_250.gifEfter at have serveret for utallige flyvske gæster har Arthur endelig fundet et pusterum og dermed banet sig vej frem til Maddie og resten af slænget hun hænger ud med. Til den store overraskelse har Alex, hendes ualmindeligt handsome broder, joinet selskabet til trods for den originale de "Girls' Night Out", men ikke at Arthur klager. Selvom han aldrig har villet indrømme det for nogen - og bestemt ingen af Vazquez-børnene, så har han et kæmpe crush på den heteroseksuelle Alex Vazquez. Heteroseksuelle er allerede grund nok til, at det ikke engang ville være relevant at tale om, så han har blot holdt det for sig selv i den tid han har kendt dem.
"You know, that was either a compliment to your brother, or a diss to your friend, Mad Vazquez ain't Mad enough." Den franske accent træder en smule igennem, til trods for hans imitation af en klassisk, meget amerikansk accent. "This is ridiculous," griner han, "That didn't take long huh, like 20 minutes?" spørger han så, og kigger lidt på uret - her refererer han naturligvis til hendes level af drunkness. Et lille grin lyder fra ham, og opmærksomheden retter sig endnu engang mod Maddie.