Group Toolbar Menu

Forums » Roleplay » So call out my name

affectionately-yours.regular.png
" Actually, the best gift you could have given her was a lifetime of adventures. "
tumblr_pzovqoKKjU1qlwxs5o10_r6_540.gif


It takes two to tango. For many years, Primrose and Shiloh have known each other. For many years, Shiloh has only seen her as his baby sisters friend. For many years, Primose have always seen Shiloh drag girls home with him, for then only to dump them a week later or two. But everything changes after one hot night. On a trip with Shilohs family to the wonderful Maldives, after a beach party, the two unlikely parties, share a tender kiss...a kiss that could change everything.

romance.regular.png
tqZ3nr1.jpg
tumblr_po7z83sqQ21y6l6l0o1_250.gifPrim elsker at ved Maldiverne. Hun har aldrig været her før, og nu forstår hun ikke rigtigt hvorfor. Hun har pengene til at rejse jorden rundt, men istedet ender hun altid med at lave de samme kedelige ting derhjemme i Amerika. Pandora (ja, ved ik hvad Shiloh's søster hedder, så kalder hende lige det) er forsvundet, næsten lige så hurtigt som de var ankommet på denne strandbar. Hun sagde at hun havde kigget på en fra deres hotel og nu var det simpelthen tid til at hun skulle ud og score ham. Faktisk så sidder hun bare lidt og sipper lidt til hendes efterhånden halvlune drink, hun har glemt navnet på, imens bartenderen konstant forsøger at sælge hende flere. Der er mange herinde. Næsten for mange, til at hun magter at være her. Den eneste årsag til at hun stadig er her, er fordi hun nægter at sidde oppe på hotellet alene under en ferie. Hun betragter stedet her, menneskerne. Der er et par midt på gulvet, der ser ud til at æde hinanden og Prim begynder at spekulere på om de ikke har et hotelværelse, en arbejder, tørrer borderne af, Shiloh - Pandora's irriterende tvillingebror, sidder og snakker med en eller anden tøs. I starten var det da meget sjovt at holde øje med hans forvirrende datingliv, men hun har simpelthen opgivet på den knægt. Hun bunder den halvlune drink, bare for at få den af vejen og kigger tilbage på bartenderen, der straks lyser op, da hun bestiller en dyr drink. Helt ærligt, så har Prim ikke styr på diverse drinks på klubber og barer. Hun bestiller bare hvad der ser godt ud.
24e3a4f992f18ac185dc817ef926868b6342a0ac.gif Håret sat, aftensolen står ned på den smukke strandbar, en svag musik fylder tomrommet, han sidder lænet en anelse hen over bordet, en drink i den ene hånd lavet af ren whiskey og hånden på låret af en attraktiv ung kvinde. Hendes lange mørke hår glider ned over hendes bare skuldre, hendes hud er let solbrændt der viser, at hun har været her i mindst fire dage. Hun bære en trøje uden skuldre så man kan se, at hun ingen bh har på. Store læber der ikke ser så naturlige ud, små øjne der er gjort større af den rigtige øjenmakeup og et skævt smil. Attraktiv, sexet men oh så irriterende. Allerede den første dag de her kom her ned, fangede den sensuelle brunette hans blik, men efter at havde fangede hende mistet han interessen. Attraktive kvinder er altid de skøreste. Besat af ham, overbevist om, at de skal blive kæreste og starte et nyt liv sammen. Uanset hvad han siger, så ryger det ind af det ene øre og ud af det andet igen. "Angelica, you are a wonderful woman, but please stop" han griner en anelse akavet, da hun læner sig tætter på ham, svinger sit lange hår så der kommer en sommerrig blomster duft "Err you want me to" hendes tykke accent er overdøvende, men også noget af de som tiltrak ham i første omgang.
tumblr_pc8avs9qMJ1x54bxto7_250.pngHun kommer aldrig til at tilgive Pandora for det her. Det er et ældgammelt move at ditche sin veninde, for at få noget på den dumme; noget Primrise i den grad aldrig har prøvet før eller kommer til. Ikke nok med at de er i et fremmed land hvor hun ikke kender nogle, så var det ikke en del af det de havde planlagt på vej hertil. På flyet, glædede hun sig som et lille barn til at komme ned og smage nye eksotiske drinks og solbade med Pandora, men hvis hun kommer til at løbe væk fra hende hele tiden, så bliver det formentlig en lang familie. Hun hader hendes bror, men hun kan virkelig godt lide hendes forældre. Det er lidt ligesom den kernefamilie hun aldrig selv har fået og de har være utroligt søde at behandle hende som var hun deres eget. Hun føler nok altid at hun vil skylde denne familie et eller andet for netop det. Hun hælder nærmest denne dyre drink ned på blot få sekunder, blot for at kunne mærke det hurtigere. ''Can you give me a mango daiquiri please?'' En af de få drinks hun kan navnet på. Hun har prøvet den i så mange andre varme lande, så why not here. Lige nu er målet nok bare at blive så fuld, så hun kan falde i søvn med det samme når hun en gang vælger at gå tilbage til hotellet. Det er svært at falde i søvn i denne varme og så kan det også være at hun ikke bliver nær så sur på Pandora, hvis hun har noget i blodet. Hun leger lidt med hendes franske fletninger, hun fik lavet nede i byen tidligere, imens hun venter på at bartenderen er færdig med hendes drink.